Prenovljena ponudba spletnega gostovanja

Težko pričakovani novi paketi spletnega gostovanja ter drugih spletnih storitev so končno na voljo na naši prenovljeni spletni strani, ki je odslej še lažja in preglednejša, posodobili pa smo tudi uporabniški vmesnik za upravljanje s storitvami.

Na voljo so popolnoma novi, privlačnejši in ugodnejši paketi storitev in v tem prispevku vam bomo razkrili najpomembnejše spremembe in novosti.

Še prej pa vam naj razkrijemo 5 razlogov, s katerimi vas bomo prepričali v zaupanje našim storitvam:

 • spletna gostovanja ponujamo že od leta 2006 (13 let), kar pomeni, da smo zaupanja vredno podjetje v razvoju, ki vas ne bo pustilo na cedilu s kvaliteto storitev ter učinkovito podporo
 • gostujemo na lastni infrastrukturi v Sloveniji in varnost podatkov jemljemo izredno resno, uporabljamo pa izključno priznane blagovne znamke kot so HP, VMware, Microsoft in podobno ter na strežnikih s povezavo do 1 Gbit ter SSD trdih diskih
 • naša podpora je po potrebi na voljo 24/7/365, odgovori naših tehnikov pa so v povprečju ocenjeni z oceno 9,8 od 10, kar kaže na to, da so uporabniki s podporo več kot zadovoljni
 • ponujamo privlačne in aktualne pakete gostovanja ter drugih storitev z ugodnimi cenami ter takojšnjo aktivacijo
 • vsa spletna gostovanja ponujajo 100% garancijo vračila denarja, v kolikor vas v 15 dneh ne prepričamo – brez vprašanja!

Spletno gostovanje

Naši paketi spletnega gostovanja so dobili nove nazive in so odslej znani kot paketi XS, S, M, L in XL. Enostavno, kajne?

Gostovanja v prenovljeni ponudbi podobno kot doslej delimo na več kategorij:

 • spletno gostovanje, ki je deljeno (shared) gostovanje namenjeno širši publiki za enostavnejše spletne strani – predstavitvene, osebne, poslovne in manjše spletne trgovine, e-poštne naslove in podobno. Paket gostovanja XS je naš “dojenček” in v ceni 22,04€ letno z DDV ponuja 4 GB prostora in možnost 1 domene, kar je idealno za manjša podjetja ter zasebne uporabnike, večji paketi L ter XL pa ponujajo neomejeno število domen na nadzorni plošči cPanel/WHM.
 • Windows gostovanje je prav tako deljeno gostovanje z razliko, da deluje na platformi Microsoft Windows ter omogoča uporabo IIS, ASP.net ter MSSQL funkcionalnosti, ki drugače na bazi Linux operacijskega sistema niso mogoče. Deluje v povezavi s Plesk nadzorno ploščo, ki omogoča enostavno upravljanje
 • premium gostovanje je namenjeno zahtevnejšim uporabnikom spletnega gostovanja, predvsem spletnim trgovcem oziroma e-commerce spletnim aplikacijam, kot so Joomla (Woocommerce), PrestaShop, Magento, Opencart in druge. Premium gostovanja imajo bistveno višje omejitve kapacitet kot klasična spletna gostovanja, delujejo pa na Enterprise SSD trdih diskih. S svojo hitrostjo pomagajo tako pri uporabniški izkušnji, zvišajo konverzije prodaje ter izboljšajo optimizacijo (SEO).
 • reseller gostovanja so namenjena razvijalcem ali podjetjem, ki želijo nadzor nad svojimi uporabniki oziroma možnost nadaljnje prodaje spletnega gostovanja. Z njim lahko enostavno kreirate, omejujete in upravljate z gostovanji brez potrebe po vzdrževanju strežnika.

  VPS gostovanje

Gostovanja VPS strežnikov v prenovljeni ponudbi delimo na VPS gostovanja z lastnim vzdrževanjem ter vzdrževana VPS gostovanja.

 • VPS gostovanja z lastnim vzdrževanjem so hitra, prilagodljiva ter zanesljiva vrsta virtualiziranega strežnika, ki je namenjen izkušenim in zahtevnejšim uporabnikom z lastnim znanjem upravljanja ter sistemske administracije. Podpirajo Windows, Linux ter Unix operacijske sisteme, možno pa je dodati tudi licence nadzornih plošč kot so cPanel, DirectAdmin, Plesk in druge. Vsa VPS gostovanja delujejo na enterprise platformi VMware ter vsebujejo SSD pospešene ali enterprise SSD trde diske.
 • Vzdrževana VPS gostovanja so namenjena zahtevnejšim uporabnikom ki nimajo lastnega znanja upravljanja ali želijo ta opravila prepustiti naši izkušeni ekipi, svoj čas pa nameniti svojemu poslu. Za vas poskrbimo tako z rednimi varnostnimi in funkcionalnimi posodobitvami, optimizacijo nastavitev, 24/7/365 monitoringu, za vsa vprašanja pa smo vam na voljo tudi v dežurnem delovnem času. Uporabljate lahko tudi nadzorno ploščo cPanel/WHM.

  SSL Certifikat

SSL certifikati so osnova za spletno varnost. Uporabljeni so za vzpostavljanje šifrirane povezave in omogočajo varen prenos podatkov med brskalnikom in uporabniškim računalnikom ali napravo ter strežnikom ali spletno stranjo.

Na voljo je več vrst SSL certifikatov kot so Domenski SSL certifikati (DV), Poslovni SSL certifikati (OV) in Razširjeni SSL certifikati (EV):

 • Domenski SSL certifikati (ali DV, Domain Validation) so osnovni certifikati in omogočajo ugoden ter hiter način implementacije SSL na vašo spletno stran. Domenski certifikati potrdijo, da ste vi lastnik domene vendar ne izvajajo nobenega dodatnega preverjanja organizacije ali podjetja.
 • Poslovni SSL certifikati (OV, Organization Validation) omogočajo takojšnjo potrditev verodostojnosti podjetja ter močno SSL zaščito za vašo spletno stran ter posel. Pomenijo naslednjo stopničko kredibilnosti proti domenskim (DV) SSL certifikatom.
 • Razširjeni SSL certifikati (EV, Extended Validation) so najvišja stopnja SSL certifikatov dandanes in pomenijo več kredibilnosti in zaupanja v vašo spletno stran v primerjavi s poslovnimi ali domenskimi SSL certifikati. Razširjeni SSL certifikati (EV SSL) aktivirajo zeleno vrstico v brskalniku in prikažejo naziv vašega podjetja ali organizacije v naslovni vrstici.Registracija domen

  Registracija domen

Brez domene ni spletne strani, brez spletne strani pa vaš posel praktično ne obstaja in ne raste. Domena je naziv vaše spletne strani v naslovni vrstici brskalnika in edinstvena pot to vaše spletne strani. Pri nas lahko registrirate več kot 100 različnih popularnih domenskih končnic po ugodnih cenah. Kar pa je najpomembneje – cena domen se v prihodnjem letu ne spreminja kot pri nekaterih drugih ponudnikih in vedno ostaja ista.

Smo vas prepričali? Obiščite https://www.Si-Shell.net in si ob naročilu kateregakoli paketa spletnega, reseller, premium ali VPS gostovanja s promocijsko kodo “promo2019” pridobite 30% popusta.*

* popust velja izključno za naročilo novih paketov gostovanja za obdobje 1 do 36 mesecev in ga je možno izkoristiti le enkrat.