Izžrebanci nagradne igre “ocenite naše delo”

Z veseljem objavljamo zmagovalce oziroma izžrebance nagradne igre pri oddaji mnenja o naših storitvah.

Xiaomi Mi Band 2 športna ura v Telemach Celje Center

Pred dobrim mesecem dni smo vas prosili, da oddate svoje mnenje o zadovoljstvu z našimi storitvami na vseh treh kanalih – spletni strani www.Si-Shell.net, Google-u in Facebook-u. Ob precejšnjem odzivu ste nam zelo pomagali in podali svoje komentarje, zadovoljstva in včasih tudi kakšno dobronamerno kritiko, ki smo jo sprejeli in uporabili za izboljšanje naših storitev.

S tem so si trije izmed sodelujočih prislužili nagrado – in sicer Xiaomi Mi Band 2 športno zapestnico, ki jo lahko sicer kupite tudi v naši posredniški poslovalnici Telemach Celje Center na Stanetovi ulici 7 v Celju, kjer nastopamo kot uradni prodajalec blagovne znamke Xiaomi, med izdelki pa poleg uric najdete tudi njihove druge produkte, kot so e-skiroji, mobilniki, prenosniki, pametne tehtnice, pametne igrače, dodatno opremo za telefone, usmerjevalnike, miške in še in še.

Izžrebanci nagradne igre so naslednji:

Na Si-Shell.net spletni strani g. Gašper Rant
Na Facebooku g. Jože Jamnik
Na Googlu g. Zoran Gričar

Vse nagrajence bomo kontaktirali in se dogovorili za prevzem nagrade.

Vsem ostalim sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za vaše mnenje, tiste, ki pa ga še niste oddali pa ponovno vljudno naprošamo za vaš komentar.

Kako oddati mnenje?

Na spletni strani se prijavite v https://www.si-shell.net/clientarea.php?redirect=mnenja-uporabnikov.php in v desnem zgornjem kotu izberite vašo oceno (zvezdice).

Nato vpišite krajši komentar, po želji dodajte fotografijo ali logotip in kliknite Oddaj mnenje.

Na Facebooku lahko svoje mnenje in oceno oddate preko povezave https://www.facebook.com/sishell/reviews/ kjer se prijavite s svojim Facebook računom.

Na Googlu lahko svoje mnenje in oceno oddate preko povezave https://search.google.com/local/writereview?placeid=ChIJx8rE7_xwZUcRAjBhNMjcOso kjer se prijavite s svojim Google računom.