Gigaplanet = Si-Shell.net

Vse cenjene uporabnike Gigaplaneta in Si-Shella obveščamo, da bomo v prihodnjem tednu, natančneje dne 22.10.2019 v želji po še hitrejši podpori, boljših storitvah in pa ugodnejši ponudbi za vas, cenjene uporabnike, vse storitve blagovne znamke Gigaplanet združili z blagovno znamko Si-Shell.net, s katerim upravlja podjetje iSERVER d.o.o.

Le-to je posredno v enaki zasedbi že doslej skrbelo za Gigaplanet.


To v praksi pomeni, da bodo uporabniki Gigaplaneta odslej vsa prihodnja obvestila, novice, ponudbe in račune prejemali s strani ponudnika spletnih storitev Si-Shell.net oziroma z e-pošte info@si-shell.net.

Vsa vsebina spletnih strani in e-pošte ostane popolnoma enaka kot doslej in s strani uporabnikov ni potrebnih nobenih sprememb, prav tako združitev ne bo vplivala na vaše že plačane račune ali podaljšane storitve.

Ker pa smo na Si-Shell.net že pred meseci v celoti prenovili ponudbo vseh spletnih gostovanj, reseller gostovanj, in VPS gostovanj, poleg tega pa predstavili še nove Windows (ASP.net) pakete ter Premium SSD gostovanja, namenjena e-commerce platformam in spletnim trgovcem, bomo ponudbo v prihodnjih tednih pobližje predstavili in vam omogočili prehod na nove pakete oziroma ponudili ekskluzivno ponudbo za vse pretekle in obstoječe stranke ob morebitnih prehodih in nadgradnjah, zato nas pridno spremljajte.

Uporabniški vmesnik Gigaplaneta bo po novem dostopen na https://www.si-shell.net/clientarea.php kjer boste imeli dostop do vseh aktivnih storitev, domen in pa aktualnih računov.

Vse storitve in pa paketi bodo ostali identični, enako kot tudi že plačano obdobje zakupa. S prehodom ne bodo nastali dodatni stroški.

Vsi odprti in morebitni neplačani računi na Gigaplanetu bodo ponovno posredovani z novimi plačilnimi podatki in transakcijskim računom podjetja iSERVER d.o.o.

Še enkrat naj opomnimo, da bo združitev za cenjene uporabnike Gigaplaneta pomenila prehod na bistveno boljše okolje in potencialno možnost za nadgradnjo storitve ter hitrejšo in bolj optimalno podporo, zato verjamemo, da bo prenos pomenil korak na višjo stopničko.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje v vseh teh letih blagovne znamke Gigaplanet in se že vnaprej veselimo prihodnosti s Si-Shellom!

Vse dodatne informacije bodo obstoječi uporabniki Gigaplanet prejeli v naslednjih dneh po e-pošti.